حتما این سوال برای شما هم پیش اومده که کانالم پرسونال بمونه یا برند کنم؟
از اونجایی که تبدیل کانال پرسونال به برند، اهمیت ویژهای داره، ما قبلا در یکی از ویدیوهای کانال یوتیوب زینو نتورک مراحل برند کردن چنل رو به صورت تصویری و مرحله به مرحله و جزء به جزء آموزش دادیم، از این لینک میتونید ویدیو رو ببینید. اما در این وبلاگ، یک بار دیگه برند کردن کانال یوتیوب رو مطرح میکنیم. همونطور که میدونید داشتن کانال برند به رشد کانال شما کمک بسیاری میکنه. یکی از ویژگیهای خوبی که در کانال برند هست ولی در کانال پرسونال نیست، ویژگی اضافه کردن ادمین جدید به کانال است.
Brand Channel چیست؟
حساب نام تجاری (Brand Channel)، حسابیه که به طور خاص برای برند شما ساخته شده. این حساب با حساب شخصی (Personal) کاملا متفاوته. اگه کانالی برند باشه، چند نفر همزمان میتونن اون کانال رو با حسابهای گوگل یا جیمیل خودشون، مدیریت کنند. برای مدیریت کانالهای یوتیوب با حساب تجاری، دیگه نیازی به نام کاربری یا رمز عبور جداگانه ندارید.
چرا باید کانال یوتیوب رو برند کنیم؟
اگه میخواهید:
- توی یوتیوب از یک نام دیگهای متفاوت از نام حساب گوگل خودتون استفاده کنید.
- به دیگران این اجازه رو بدین که به کانالتون دسترسی داشته باشن.
- بینندههای چنلتون نام یا آدرس ایمیل شما رو هرگز نبینن.
- چندین کانال رو از یک حساب گوگل مدیریت کنید. (پس اگه بیشتر از یک کانال داشته باشید، برند کردن کانال مهم میشه و حتما به شما کمک میکنه.)
قبل از تبدیل کانال پرسونال به برند حتما این سه نکته مهم رو رعایت کنید:
نکته اول: قبل از اینکه کانالتون رو برند کنید، اگه به کسی دسترسی به کانال اولتون داده باشید، باید اون رو حذف کنید. اگه دسترسی بقیه به کانال اولتون همچنان وجود داشته باشه، کانال برند نمیشه و ارور میده. پس اول همه دسترسیها رو از روی کانال بردارید و حذف کنید.
نکته دوم: وقتی که میخواهید کانال رو به حالت برند تبدیل کنید، کانال قبلی شما حذف میشه. پس حتماً موقع برندکردن کانال با اکانت اولتون یعنی همین اکانتی که در حال حاضر پرسوناله، لاگین باشید بعد، به کانال جدید انتقال بدید. حتما اسم کانال رو هم متفاوت از کانال اول بذارید که بعد از تغییر، این دو رو با هم اشتباه نکنید.
نکته سوم: قبل از برند کردن کانال یوتیوب، URL اختصاصی کانالتون رو تغییر بدید. بعد از برند کردن کانال یوتیوب و انتقال اون، URL اختصاصی را دوباره روی چنل برند شده، اعمال کنید. اگه این کار رو انجام ندید، بعداً دیگه نمیتونید URL اختصاصی و قدیمی رو به دست بیارید. دلیل این موضوع هم صرفاً باگ یوتیوبه.
مراحل برند کردن کانال یوتیوب
مراحل تغییر کانال برند به پرسونال رو با جزئیات کامل در ویدیوی زیر ببینید:
(با فیلترشکن روشن)
…
بیشتر بخوانید: