با چنل ممبرشیپ یوتیوب میتونید محتوای بیشتری از کانالهای مورد علاقهتون بگیرید.
چنل ممبرشیپ یوتیوب الان یک راه بسیار خوب هست برای طرفداران به منظور ساپورت کردن کانالهای مورد علاقهشون، با تعهد به کمکهای خودکار ماهانه. ممبرشیپ یا عضویت در چنل به کمکهای مالی کمک میکنن و به مخاطبان هم کمک میکنن تا بتونن فیلمها و سریالها رو تا انتها ببینن و تمامش کنن. علاوه بر این، ممبر شدن در چنل مزایا و فوایدی هم داره همچون دسترسی به پستهای member-only و Emoji و لایوچت یوتیوب.
توجه: ممبرشیپهای چنل با سابسکرایبرهای چنل متفاوت هستن. همونطور که میدونید سابسکرایب شدن، فیلمهای جدید رو به طور خودکار به فید دنبالکنندهها اضافه میکنه و اونا بدون محدودیت میتونن ببینن. دقیقا شبیه به دنبال کردن کسی در توییتر یا اینستاگرام. اما شما میتونید همزمان هم سابسکرایبر یک چنل باشید هم ممبرشیپ اون!
. شرایط فعال کردن ممبرشیپ چنل چیست؟
خب این ویژگی ممبرشیپ برای تمام کانالها موجود نیست. برای دسترسی به این ویژگی، یک کانال باید:
- عضو YPP باشه.
- بیش از 1000 ساب داشته باشه.
- هیچگونه استرایکی نگرفته باشه.
- سن مالک کانال بیشتر از ۱۸ سال باشه.
- کامیونیتی پست فعال داشته باشه.
- برای کودکان تنظیم نشده باشه.
- MCN چنل هم موافقت خود را اعلام کرده باشه.
. چطوری میتونیم بگیم که کانال ما از ممبرشیپ استفاده میکنه؟
ساده ترین راه برای گفتن اینکه آیا یک کانال یوتیوب از ویژگی عضویت استفاده میکنه اینه که دکمه Join رو در بالای کانال اصلی در سمت چپ گزینه Subscribe یا زیر فیلمهای اون ببینید.
توجه: گزینه ممبرشیپ چنل در تلفنهای هوشمند قابل مشاهده نیست.
. سهم یوتیوب از ممبرشیپ چنل چقدر است؟
کلا هزینه عضویت چنل یوتیوب 4.99 دلار (درآمریکا) است که شما میتونید این عضویت رو به سطوح بالاتر ارتقا بدین که دارای قیمت و مزایای مختلف هست. در کل هزینه عضویت کانال، یک عدد ثابت نیست و به خودتون بستگی داره. میتونید یک دلار، دو دلار، سه دلار تا ده دلار و بیشتر مشخص کنید.
برای هر پرداخت عضویت یوتیوب، صاحب کانال 70 درصد از وجوه رو دریافت میکنه، 30 درصد باقیمانده برای یوتیوب است.
. اما ممبرها با پرداخت حق عضویت، چه چیزهایی دریافت میکنن؟
این پرداخت حق عضویت چنل مزایا و هدیههای بسیاری به اعضا میده، از جمله:
Member-exclusive posts (پستهای اختصاصی برای ممبرها): بسیاری از کانالها پستها ویژهای رو برای اعضای خودشون منتشر میکنن. پستهایی که در برگه کامیونیتی در کانال مدنظر و فید اصلی شما ظاهر میشه. این پستها تنها توسط ممبرشیپ ها قابل مشاهده هستن.
Loyalty badges (مدال وفاداری): این نشانهای کوچیک، موقع نوشتن یک کامنت یا شرکت در یک لایوچت در کنار نام کاربری افراد ظاهر میشه. این مدالهای وفاداری، روش خوبی هستن برای پروموت چنل شما.
Exclusive emoji (اموجیهای خاص): برخی از کانالهای یوتیوب میتونن به ممبرهای خودشون اموجیهای ویژه ارائه بدن که میشه در اپلیکیشن و وبسایت یوتیوب ازشون استفاده کرد.
. چطوری ممبرشیپ یک چنل بشیم؟
خب پشتیبانی کردن از کانال مورد علاقهتون با ویژگی ممبرشیپ چنل یا همون عضو شدن بسیار آسونه. چگونگی این کار رو در ادامه بهتون میگیم:
- کانالی که قصد حمایت از او رو دارید باز کنید و روی گزینه Join در بالای چنل کلیک کنید.
کانال یوتیوب پرسپولیس تحت مدیریت زینو نتورک
- پانل اطلاعات کوچک به نظر می رسد که هزینه ماهانه و مزایای تبدیل شدن به یک عضو را نشان می دهد.
توجه: هزینه ماهانه ممبرشیپ در آمریکا 4.99 دلار هست. این قیمت هزینههای عضویت یوتیوب در سایر ارزها در مناطق مختلف رو تعیین میکنه. این عدد ثابت نیست. به عنوان مثال؛ در استرالیا، هزینه عضویت یوتیوب 5.99 دلاره. قیمت هر منطقه به طور خودکار در این صفحه نمایش داده میشه. - Join رو انتخاب کنید.
- در این مرحله اطلاعات کارت اعتباری خودتون رو باید وارد کنید. میتونید با PayPal پرداخت کنید. یک گزینه رو از منوی کشویی انتخاب کنید.
- Buy رو انتخاب کنید. یک اعلامیه خوشآمدگویی پس از این پرداخت به شما نشون داده میشه.
توجه توجه: با توجه به تحریم این ویژگی خیلی در ایران کاربردی نداره. اما اگه کارت اعتباری دارید و میتونید از ایران پرداخت انجام بدین، این ویژگی براتون به خوبی کار خواهد کرد.
آیا ممبرشیپ و اسپانسرشیپ، یکی هستند؟
بله در واقع اسپانسرشیپ نام اصلی ممبرشیپ هست. این نام اواسط سال 2018 تغییر کرد.
. کانال واجد شرایط، چگونه چنل ممبرشیپ یوتیوب خود را فعال کند؟
- وارد یوتیوب استودیو بشید.
- از پنل سمت چپ، به قسمت monetization برید.
- روی گزینه memberships بزنید و حق عضویت کانال خود را فعال کنید.
توجه کنید که اگه کانال شما عضو MCN هست، ام سی ان شما هم باید موافقت خود را اعلام کند و با شرایط و سیاستهای یوتیوب مطابقت داشته باشد.
برای درک بیشتر ویژگی ممبرشیپ ویدیو زیر رو ببینید:
…
بیشتر بخوانید:
برند کردن کانال یوتیوب (آموزش تبدیل کانال پرسونال به برند)