رشد یک کانال یوتیوب به زمان، انرژی و تلاش زیادی نیاز دارد. فقط یک اشتباه شما و در نظر نگرفتن بالا بردن امنیت کانال یوتیوب ، میتواند کاری کند تا درهای هک یوتیوب را باز کنید و همه چیز خود را از دست بدهید.
وسوسه انگیز است که فرض کنیم هکرها فقط کانال های بزرگ را دنبال میکنند، اما اینطور نیست. هک یک بازی حجمی است و کانال های کوچکتر نیز به همان اندازه هدف هستند. شاید حتی بیشتر از بزرگترها، زیرا این احتمال وجود دارد که آن کانال های کوچکتر اقدامات لازم برای محافظت از خود را انجام نداده باشند.
از آنجایی که تمام کارهای سخت را برای افزایش واچ تایم و رسیدن و فراتر رفتن از 1000 سابسکرایبر، انجام می دهید باید اقداماتی را هم برای محافظت از کانال خود انجام دهید. در ادامه با ذکر ۴ نکته برای جلوگیری از هک اکانت یوتیوب با ما همراه باشید.
1. تأیید 2 مرحله ای را فعال کنید
تأیید 2 مرحله ای (2SV)، احراز هویت دو مرحله ای، یک مرحله اضافی را هنگام ورود به حساب Google مرتبط با کانال یوتیوب خود اضافه می کند. این می تواند به معنای دریافت یک پیام متنی به شماره تلفن همراه شما یا استفاده از ابزاری مانند Google Authenticator باشد تا هر بار که وارد می شوید یک کد منحصر به فرد دریافت کنید.
کانالها هنوز هم میتوانند قربانی تلاشهای فیشینگ و کلاهبرداریهای بدافزار شوند، این قابلیت گوگل لایهای قدرتمند از محافظت را ارائه میدهد. حتی اگر رمز عبور شما به دست کسی بیفتد، 2FA می تواند شما را نجات دهد.
2. مجوزهای دسترسیهای کانال خود را تنظیم کنید
با رشد کانال شما، ممکن است لازم باشد به دیگران اجازه دسترسی به کانال خود را بدهید. اینها میتوانند افرادی باشند که شما استخدام کردهاید یا برای کمک با آنها قرارداد بستهاید.
اول از همه، تنظیم سطح مناسب دسترسی به کانال برای جلوگیری از هک یوتیوب مهم است. مجوزها را با دقت و سنجیده به آنها بدهید و به طور مرتب مجوزهای کانال خود را بررسی کنید تا افرادی را که نیازی به دسترسی ندارند حذف کنید.
درباره دسترسیهای کانال یوتیوب این وبلاگ را بخوانید.
3. از یک رمز عبور قوی استفاده کنید
برای بالا بردن امنیت کانال یوتیوب خود، شما به یک رمز عبور قوی نیاز دارد. هرگز نباید رمز عبور خود را به اشتراک بگذارید. هرگز نباید از رمزهای عبور مجدد استفاده کنید. شما باید از ترکیبی از حروف، اعداد و نمادها استفاده کنید.
علاوه بر استفاده از رمز عبور قوی، باید مطمئن شوید که اطلاعات بازیابی حساب Google شما برای کانال یوتیوب شما به روز است. زیرا اگر به آن نیاز دارید، دیگر خیلی دیر شده است.
نقطه ضعف آشکار یک رمز عبور قوی این است که اساساً به خاطر سپردن آن غیرممکن است.
از یک مدیر رمز عبور قوی مانند 1Password یا LastPass استفاده کنید تا همه رمزهای عبور خود را مستقیم نگه دارید. ابزارهای مدیریت رمز عبور خود گوگل نیز یک انتخاب خوب هستند و همچنین مزیت رایگان بودن را دارند. مزیت اصلی مدیریت رمز عبور این است که دیگر لازم نیست رمزهای عبور را به خاطر بسپارید، که به نوبه خود به شما امکان می دهد قوی ترین رمزهای عبور ممکن را ایجاد کنید
4. در مورد فیشینگ و بدافزار، هوشمند باشید
اگر شما یا شخصی که به کانال شما دسترسی دارد، گرفتار یک طرح فیشینگ یا نصب بدافزار شوید، تمام تلاشهای امنیتی شما میتواند به نتیجه نرسد.
فیشینگ تلاشی برای فریب شما برای افشای اطلاعات شخصی، مانند رمز عبور یا کد 2FA است.
مسئله این است که کلاهبرداری های فیشینگ بسیار پیچیده تر شدهاند. ما دیگر با شاهزادگانی از سرزمین های دور روبرو نیستیم که به دنبال بازپس گیری ثروت خود باشند. ما شاهد کلاهبرداریهای پیچیده فیشینگ هستیم که کانالهای یوتیوب را هدف قرار میدهند. به عنوان مثال تلاشهای فیشینگ که مانند یک ارتباط قانونی یوتیوب به نظر میرسد، کاربران را به صفحهای میفرستد که در آن باید وارد سیستم شوند و جزئیات 2FA را ارائه کنند.
در حالی که یوتیوب مسئولیت خود را برای محافظت از کانالها در برابر کلاهبرداری جدی میپذیرد، مالکان کانالها هر کاری که میتوانند برای محافظت از کانال خود انجام دهند. در حالی که کلاهبرداران همیشه در حال تهیه طرحهای جدید هستند، با دنبال کردن مراحل ذکر شده در بالا، به خطر افتادن کانال شما برای هکرها بسیار دشوار خواهد بود. و از آنجایی که همانطور که اشاره کردیم، هک یک بازی حجمی است، اگر از کانال خود محافظت کنید، آن هکرها به سمت انتخاب آسان تر حرکت خواهند کرد.
…
بیشتر بخوانید: